Provinciale Dag Vlaams-Brabant

Op zaterdag 29 april 2017 vindt de provinciale dag van Vlaams-Brabant plaats. Zowel leden als  niet-leden zijn welkom!

Deze gaat door in de "Brasserie" van het Woon- en Zorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Dorpsplein 10 te 3071 Erps-Kwerps (Kortenberg).

Voor de wedstrijd vragen we om een zomerkrans te maken. hetzij een quiltje ofwel een 3-D krans. Het voorgestelde lapje bloemenstof moet er wel volledig in verwerkt worden. Dit lapje is nog steeds bij ons te verkrijgen op één van onze bijeenkomsten. Er mogen ook meerdere lapjes gebruikt worden.  Vorig jaar hadden we een 20-tal deelnemers.  Dus dames. we willen dit jaar veel kransen zien en hopen daarmee op een fijne warme zomer.

Winnaars 2016Een jury zal de mooiste krans uitkiezen.  De winnaars mogen zoals steeds kiezen uit de talrijke tombolaprijzen.  Er zal ook een publieksprijs uitgereikt worden.

De inschrijving voor de Provinciale Dag moet gebeuren door storting van het bedrag op het rekeningnummer dat u in uw bevestigingsmail vindt.  Meer info kan u ook telefonisch verkrijgen  :   02 759 93 79 (Rita) of 02 657 40 99 (Josiane)

Inschrijving graag vóór 15 april 2017!   Laattijdige inschrijvingen nemen we niet meer aan. Wie niet is ingeschreven is niet verzekerd en we nemen geen risico.

Mee te brengen: naaigerief en een lapje stof van 20 x 20 cm. Ook aan het eigen werk mag verder gewerkt worden.

Tijdens de Show & Teil mag iedereen haar of zijn werk tonen.