Provinciale Dag - Vlaams Brabant - 5 mei 2018

Datum : 
zaterdag, 5 mei 2018

Zoals reeds aangekondigd in de QI van december gaat de Provinciale dag, zoals vorig jaar, door in de “Brasserie” van het Woon- en Zorgcentrum van Erps-Kwerps.

Voor de wedstrijd vragen we om een BLOKKENBOEK te maken. Er is geen opgelegd stofje en iedereen is vrij om de afmetingen te kiezen. Steek de handen uit de mouwen en laat de naalden maar warm lopen, want we hopen veel unieke exemplaren te mogen bewonderen. Een jury zal de 3 mooiste uitkiezen en er zal ook een publieksprijs zijn. De winnaars mogen zoals steeds kiezen uit de talrijke tombolaprijzen. 

De inschrijving voor de Provinciale dag moet gebeuren door storting van het bedrag maar ook door ons het inschrijvingsformulier in te vullen dat jullie hieronder zien.  Wie hier niet mee kan werken, kan ook inschrijven tijdens een Quiltbreak of telefonisch op één van deze nummers: 
02 759 93 79 (Rita) of 02 657 40 99 (Josiane)
Inschrijving graag vóór 20 april 2018.
Laattijdige inschrijvingen nemen we niet meer aan. Niet ingeschreven is niet verzekerd en we nemen geen enkel risico!

Mee te brengen: naaigerief en 2 lapjes stof van 20 x 20 cm, bij elkaar passend. Ook aan het eigen werk mag worden verder genaaid. Breng ook jullie al dan niet afgewerkte projecten mee voor de Show & Tell.

Waar: “Brasserie” van het Woon- en Zorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Dorpsplein 10 te 3071 Erps-Kwerps (Kortenberg)

Prijs: 10 euro voor leden (15 euro voor niet-leden) - Lunch is inbegrepen.

Rekeningnummer :    IBAN : BE72 0688 9877 1816 op naam van Belgische Quilters Vereniging, afd. Vlaams-Brabant.

We verwachten jullie talrijk!

Lieve quilt-groeten van Rita en Josiane
Rita Bos   ritabos@telenet.be
Josiane Van Craenenbroeck    vcjosiane@hotmail.com                                   

Uiterste inschrijvingsdatum: 
vrijdag, 20 april 2018